středa 18. května 2016

S mostem pro krásné nohy

Míjíš na svých procházkách, běžeckých trasách most? Přinášíme ti inspiraci jak ho využít pro vytvarování a posílení svalů na nohou. Není totiž nad pěkně tvarovaný zadek.
Pozn. pro nezadané – nasaď úsměv, můžeš se tak seznámit s právě projíždějícím řidičem :)
 
Ale zpět ke cvičení...máš za sebou tipy na posilování rukou, břicha a teď přicházejí na řadu nohy. Tak pojď do toho a ukaž se :)
 

Stoupni si čelem k zábradlí, nohy na šířku pánve. Chyť se zábradlí (spíš se jen přidržuj, zábradlí ti poslouží k udržení rovnováhy) zabírej hlavně nohama.

 
Váha na patách. Plynulým pohybem dolů a nahoru si dej tři série po deseti. Mezi sériemi dej 30 vteřin pauzu. Mezi cviky 2 minuty.
 
Tip navíc:
 
Chodíš běhat se svou kámoškou  a zbývá vám po běhu trocha sil? Zkuste si zacvičit spolu. Určitě se pobavíte, ze začátku to chce trochu praxe, ale výsledek stojí za to. Nohy jako ze žurnálu. Vemte sebou třeba i psa, aby na vás dohlídnul, jako ten náš :)
 
 
Stoupněte si naproti sobě. Nohy opět na šířku pánve. Chyťte se za ruce a plynulým pohybem obě najednou přecházejte ze stoje do dřepu. Zkuste si aspoň jednu sérii po deseti. Hlavně udržte rovnováhu. Mějte obě zatažená břicha a neprohýbejte se v zádech. Váha opět na patách. Kolena nesmějí jít přes špičky.

Jdeme do toho společně.

Těší se BoNo!

Žádné komentáře:

Okomentovat